Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Alimentația și sănătatea orală: Cum influențează dieta noastră starea dinților? - Recomandări de la InSmile Iași

October 24, 20232 min read

stomatologie Iasi

Alimentația joacă un rol crucial în sănătatea noastră generală, dar și în sănătatea orală. De multe ori, uităm că ceea ce punem în gură nu doar că ne hrănește corpul, ci afectează și direct sănătatea dinților și gingiilor noastre. Așadar, cum influențează dieta starea dinților noștri? Haideți să ne aplecăm asupra acestui subiect, având în vedere și recomandările experților de la stomatologie Iași din cadrul clinicii InSmile.

Acizi, zahăr și sănătatea dinților

Este bine-cunoscut faptul că zahărul este dușmanul numărul unu al dinților. Bacteriile din cavitatea orală transformă zaharurile în acizi, care atacă smalțul dinților. Cu timpul, aceasta poate duce la apariția cariilor. În plus, alimentele și băuturile acide, precum sucurile de fructe sau vinul, pot eroda smalțul dinților.

Alimentele prietenoase cu dinții

Nu toate alimentele au un impact negativ asupra sănătății orale. Alimentele crocante, bogate în apă, cum ar fi merele sau morcovii, pot ajuta la curățarea dinților și stimularea fluxului de salivă, care protejează împotriva cariilor. De asemenea, alimentele bogate în calciu, cum ar fi laptele sau brânza, ajută la întărirea smalțului dinților.

Rolul hidratației

Apa este esențială pentru sănătatea orală. Nu numai că ajută la menținerea hidratării țesuturilor bucale, dar contribuie și la spălarea particulelor de mâncare și a zaharurilor de pe dinți. Apa fluorurată, în special, poate ajuta la prevenirea cariilor.

Recomandări de la InSmile Iași

Echipa de stomatologie Iași de la InSmile recomandă următoarele:

  • Limitarea consumului de alimente și băuturi cu conținut ridicat de zahăr.

  • Consumul de alimente bogate în nutrienți esențiali pentru sănătatea orală, cum ar fi calciul și vitamina C.

  • Hidratarea adecvată cu apă.

  • Evitarea snack-urilor frecvente între mese pentru a permite salivei să neutralizeze acizii.

  • Realizarea unui control regulat la stomatolog pentru sfaturi personalizate legate de dietă și sănătate orală.

În concluzie

Dieta noastră are un impact direct asupra sănătății orale, iar conștientizarea acestui fapt ne poate ajuta să facem alegeri mai bune pentru dinții noștri. Prin adoptarea unei diete echilibrate și urmând recomandările experților din domeniul stomatologie Iași de la clinica InSmile, putem asigura sănătatea și longevitatea zâmbetului nostru.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent