Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Bruxismul: De ce scrâșnim din dinți și cum ne poate ajuta echipa clinicii InSmile?

October 24, 20232 min read

stomatologie iasi

Bruxismul, cunoscut și sub numele de scrâșnirea dinților, este o problemă destul de comună în rândul pacienților. Acesta poate apărea în timpul zilei sau în timpul somnului și poate avea diverse cauze. Să înțelegem mai bine această afecțiune și să vedem cum specialiștii din stomatologie Iași, mai exact echipa clinicii InSmile, ne pot ajuta.

Ce este bruxismul și care sunt simptomele sale?

Bruxismul se referă la actul involuntar de a scrâșni sau a strânge din dinți, fără a avea un scop funcțional (cum ar fi mestecatul). Simptomele pot include durere în zona maxilarului, dureri de cap, uzura excesivă a dinților sau zgomot de scrâșnire care poate fi auzit de partenerul de somn.

Care sunt cauzele bruxismului?

Cauzele exacte ale bruxismului pot varia. Unele studii sugerează că stresul și anxietatea sunt factori majori, în timp ce altele arată că poate exista o legătură între bruxism și poziția anormală a dinților sau a maxilarului. Există și cercetări care sugerează că consumul excesiv de cofeină sau alcool, fumatul sau anumite medicamente pot contribui la apariția bruxismului.

Cum se poate diagnostica bruxismul?

Dacă suspectați că aveți bruxism, este esențial să vă adresați unui specialist. O vizită la un cabinet de stomatologie Iași, precum InSmile, poate ajuta la identificarea problemelor legate de uzura dinților sau alte semne fizice ale bruxismului. De asemenea, medicul stomatolog poate recomanda o evaluare de la un specialist în tulburări ale somnului, dacă se consideră necesar.

Cum ne poate ajuta echipa clinicii InSmile?

După stabilirea diagnosticului, echipa InSmile poate propune mai multe soluții. Una dintre cele mai comune tratamente este gutiera dentară, care se poartă noaptea și previne scrâșnirea dinților în timpul somnului. Gutierele personalizate, realizate în laboratoare specializate, pot fi mult mai confortabile și mai eficiente decât cele standard.

În cazurile mai severe sau când bruxismul este cauzat de probleme de ocluzie (înțepătură), poate fi necesar un tratament ortodontic sau chiar restaurări dentare pentru a corecta uzura dinților.

De asemenea, la clinica InSmile, pacienții pot beneficia și de consiliere pentru gestionarea stresului, dacă acesta este identificat ca factor declanșator al bruxismului.

stomatologie iasi

În încheiere

Bruxismul nu trebuie ignorat. Dacă lăsat netratat, poate duce la probleme severe, cum ar fi deteriorarea permanentă a dinților sau afecțiuni ale maxilarului. Prin intermediul unei abordări integrate și personalizate, clinica InSmile din Iași se asigură că pacienții cu bruxism primesc atenția și tratamentul adecvat pentru a-și păstra sănătatea orală în cele mai bune condiții. Pentru mai multe informații și programări, nu ezitați să contactați echipa de stomatologie Iași de la InSmile.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent