Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Care sunt beneficiile folosirii irigatorului bucal în igiena zilnică?

April 29, 20242 min read

Irigatoarele bucale, cunoscute și sub numele de dușuri bucale sau flossere cu apă, au devenit un instrument esențial în practicile de igienă orală moderne.

La Stomatologie Iași - InSmile, recomandăm adesea utilizarea irigatorului bucal ca parte a rutinei zilnice de îngrijire orală, deoarece oferă beneficii semnificative în menținerea sănătății dentare și gingivale.

Acest articol explorează avantajele utilizării unui irigator bucal și modul în care poate îmbunătăți igiena orală a pacienților.

Stomatologie Iași

1. Îmbunătățirea sănătății gingiilor

Irigatoarele bucale sunt extrem de eficiente în reducerea gingivitei și a sângerărilor gingivale. Prin aplicarea unui jet de apă la presiune, irigatorul bucal curăță profund spațiile interdentare și subgingivale, îndepărtând placa bacteriană și resturile alimentare care pot contribui la inflamația gingiilor.

Folosirea regulată a irigatorului bucal poate ajuta la prevenirea bolilor parodontale, un aspect crucial în Stomatologie Iași.

2. Eficace în curățarea aparatelor ortodontice

Pentru pacienții cu aparate ortodontice, irigatoarele bucale sunt o soluție ideală pentru menținerea unei igiene orale adecvate.

Brackeții și firele ortodontice pot îngreuna utilizarea aței dentare tradiționale. Irigatorul bucal facilitează curățarea eficientă în jurul acestor structuri, îndepărtând placa și prevenind acumularea de tartru și apariția petelor pe dinți.

3. Reducerea plăcii dentare

Studiile au demonstrat că irigatoarele bucale pot reduce semnificativ cantitatea de placă dentară, comparativ cu periajul singur. Această reducere a plăcii nu doar că îmbunătățește sănătatea gingiilor, dar ajută și la prevenirea cariilor dentare.

Utilizarea combinată a periajului, aței dentare și a irigatorului bucal formează o strategie de îngrijire orală completă recomandată de Stomatologie Iași.

4. Ajută în controlul respirației urât mirositoare

Respirația neplăcută este adesea cauzată de bacteriile care se dezvoltă în zonele greu accesibile ale gurii. Irigatorul bucal ajută la îndepărtarea acestor bacterii și a resturilor alimentare care contribuie la halitoză.

Utilizarea regulată a irigatorului bucal poate fi un mijloc eficient de a menține prospețimea respirației pe parcursul întregii zile.

5. Ușor de utilizat

Irigatoarele bucale sunt simplu de utilizat și pot fi o alternativă mai plăcută la ața dentară, în special pentru persoanele care găsesc dificilă folosirea tradițională a aței.

Acest aspect este deosebit de valoros pentru încurajarea copiilor și adolescenților să își îmbunătățească igiena orală, facilitând adoptarea unor obiceiuri sănătoase de la o vârstă fragedă.

Integrarea unui irigator bucal în rutina zilnică de îngrijire orală poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra sănătății dentare și gingivale. La Stomatologie Iași - InSmile, încurajăm pacienții să considere adăugarea acestui instrument valoros în arsenalul lor de igienă orală pentru a beneficia de toate avantajele pe care le oferă.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent