Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Care sunt cele mai comune afecțiuni stomatologice și cum le putem preveni? Sfaturi de la experții InSmile

September 27, 20232 min read

O igienă orală deficitară poate duce la apariția diverselor afecțiuni stomatologice, unele dintre ele având complicații serioase.

Echipa de specialiști în stomatologie din Iași, de la clinica InSmile, ne prezintă cele mai frecvente afecțiuni și metodele eficiente de prevenție.

stomatologie Iași

Afecțiuni stomatologice comune

 1. Cariile dentare: Acestea sunt zone deteriorate ale dintelui cauzate de o acumulare de bacterii. Cariile netratate pot duce la dureri severe, infecții și pierderea dinților.

 2. Gingivita: Este inflamația gingiilor și este prima etapă a bolii parodontale, fiind cauzată în principal de placa bacteriană.

 3. Parodontita: Este o afecțiune serioasă, în care inflamația gingiilor se extinde, afectând osul și țesuturile care susțin dinții.

 4. Halena: Cunoscută și ca respirație urât mirositoare, aceasta poate fi cauzată de diverse afecțiuni, de la carii până la afecțiuni gastrointestinale.

 5. Afta bucală: Este o leziune mică, dar dureroasă, care apare pe mucoasa bucală.

 6. Eroziunea dentară: Cauzată de expunerea prelungită la acizi, aceasta duce la deteriorarea smalțului dintelui.

Sfaturi pentru prevenirea afecțiunilor stomatologice

 1. Igienă orală riguroasă: Periați-vă dinții de două ori pe zi, folosiți ața dentară zilnic și clătiți-vă gura cu apă sau cu un colutoriu antimicrobian.

 2. Vizite regulate la dentist: Optați pentru controale periodice la o clinică de stomatologie în Iași. Echipele specializate, cum sunt cele de la InSmile, pot identifica problemele în stadii incipiente și vă pot oferi sfaturi personalizate.

 3. Evitați alimentele și băuturile zaharoase: Consumul excesiv de zahăr poate contribui la formarea cariilor.

 4. Utilizați paste de dinți cu fluor: Fluorul ajută la fortificarea smalțului și la prevenirea cariilor.

 5. Evitați tutunul: Fumatul crește riscul de boli parodontale, carii și alte afecțiuni orale.

Încheind, este esențial să ne dăm seama că multe dintre aceste afecțiuni pot fi prevenite printr-o abordare proactivă. Acest lucru include atât rutine zilnice de igienă orală, cât și vizite regulate la specialiștii în stomatologie.

Iași, ca multe alte orașe mari, oferă o gamă largă de servicii stomatologice, dar clinica InSmile se distinge prin profesionalism și abordare orientată către pacient.

Preveniția este întotdeauna mai bună decât tratamentul, așa că nu așteptați apariția problemelor pentru a vă preocupa de sănătatea orală.

 

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent