Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Ce este fluorizarea și cum poate îmbunătăți sănătatea dentară?

April 29, 20242 min read

Fluorizarea este o procedură comună în stomatologie, recunoscută pentru capacitatea sa de a preveni cariile dentare și de a întări sănătatea dentară.

La InSmile din Iași, stomatologie Iași, fluorizarea este oferită ca o componentă esențială a îngrijirii preventive dentare.

Acest articol explorează beneficiile fluorizării și modul în care aceasta poate contribui la menținerea unui zâmbet sănătos.

stomatologie Iași

Ce este fluorizarea?

Fluorizarea este procesul de aplicare a fluorului pe dinți pentru a ajuta la prevenirea cariilor dentare. Fluorul este un mineral care se găsește în mod natural în multe alimente și în apa de băut.

În stomatologie Iași, fluorul este adesea aplicat sub formă de gel, spumă sau lichid, și este cunoscut pentru capacitatea sa de a reintegra mineralele în smalțul dentar, ceea ce face dinții mai rezistenți la atacul acidului produs de bacteriile din placa dentară.

Cum funcționează fluorizarea?

Fluorul ajută la remineralizarea smalțului dentar, procesul prin care smalțul își reface structura după ce a fost demineralizat de acizii produși de bacterii. Acest proces de remineralizare întărește dinții și reduce riscul de dezvoltare a cariilor. În plus, fluorul inhibă capacitatea bacteriilor de a produce acid, oferind un dublu beneficiu în lupta împotriva cariilor.

Beneficiile fluorizării pentru sănătatea dentară

  1. Prevenirea cariilor: Fluorul ajută la prevenirea cariilor prin întărirea smalțului dentar și reducerea capacității bacteriilor de a produce acizi nocivi.

  2. Protecție pentru rădăcinile expuse: Pe măsură ce înaintăm în vârstă, gingiile se pot retrage, expunând rădăcinile dinților. Fluorizarea ajută la protejarea acestor zone expuse, care sunt mai susceptibile la carii.

  3. Beneficii pentru toate vârstele: Deși adesea asociată cu copiii, fluorizarea este benefică pentru pacienți de toate vârstele, inclusiv pentru adulți, în special pentru cei cu risc crescut de carii dentare.

Fluorizarea la InSmile în Iași

La InSmile, stomatologie Iași, fluorizarea este recomandată ca parte a unui plan complet de îngrijire orală. Procedura este simplă, rapidă și complet nedureroasă. Pacienții pot alege din diverse forme de aplicare a fluorului, fiecare adaptată nevoilor individuale.

La stomatologie Iași - InSmile, recomandăm fluorizarea regulată ca parte a unui regim preventiv de îngrijire orală, asigurându-ne că pacienții noștri beneficiază de cele mai bune servicii pentru menținerea unui zâmbet sănătos.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent