Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Ce este sistemul Fast and Fixed și cum poate schimba zâmbetul meu?

July 19, 20232 min read

Fast and Fixed este o soluție revoluționaă în domeniul stomatologiei, care vă poate reda zâmbetul în doar o zi.

Tehnica reprezintă o inovație de ultimă oră în implantologia orală, aducând beneficii semnificative pacienților, în special celor care se confruntă cu edentație totală sau parțială. Fast and Fixed înseamnă, pur și simplu, implanturi dentare rapide și fixe.

Fast and Fixed

În acest articol, vă vom prezenta ce este sistemul Fast and Fixed și cum poate transforma complet zâmbetul dumneavoastră.

  • Ce este sistemul Fast&Fixed?

Fast and Fixed este o metodă de implant dentar care permite inserarea unor implanturi fixe în aceeași zi în care sunt extrase dinții afectați. Aceasta înseamnă că, în doar câteva ore, puteți avea un zâmbet complet restaurat, cu toate beneficiile estetice și funcționale asociate. Procesul folosește implanturi de titan, un material extrem de rezistent și biocompatibil, care se integrează natural în osul maxilar.

  • Cum funcționează sistemul Fast&Fixed?

Procedura Fast and Fixed începe cu o evaluare detaliată a stării dumneavoastră orale de către echipa de specialiști. După planificarea tratamentului, extracția dinților afectați și inserarea implanturilor se face în aceeași zi. În doar câteva ore, veți avea un zâmbet nou, functional și estetic, fără a fi necesar să așteptați luni de zile, așa cum se întâmplă în cazul procedurilor tradiționale de implantologie.

  • Cum poate Fast&Fixed să-mi schimbe zâmbetul?

Sistemul Fast and Fixed poate avea un impact uriaș asupra calității vieții dumneavoastră. Dacă vă confruntați cu pierderea dinților sau cu dinți care necesită extracție, această metodă vă poate reda încrederea în zâmbetul dumneavoastră. Datorită procedurii rapide și minime invazive, Fast and Fixed poate transforma radical zâmbetul și stilul de viață al pacienților.

La InSmile, oferim procedura Fast and Fixed în Iași, asigurându-ne că beneficiem de cele mai recente tehnologii și tehnicile de vârf. Experiența și dedicarea noastră ne permit să transformăm zâmbete și vieți într-o manieră confortabilă și eficientă.

Dacă sunteți interesat de a afla mai multe despre Fast and Fixed în Iași la InSmile, vă invităm să ne contactați pentru o consultație. Suntem gata să vă ajutăm să redescoperiți bucuria unui zâmbet sănătos și strălucitor.


Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent