Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

Stomatologie Iași

Ce sunt sigilările dentare și cum ajută acestea la prevenirea cariilor?

May 30, 20243 min read

Sigilările dentare reprezintă o măsură preventivă eficientă împotriva cariilor, mai ales la copii și adolescenți.

Acestea constau în aplicarea unui strat subțire de material pe suprafața masticatorie a dinților posteriori (molari și premolari), care au șanțuri și fosete adânci unde placa bacteriană și resturile alimentare se pot acumula și pot duce la formarea cariilor.

În acest articol, vom explora ce sunt sigilările dentare și cum contribuie acestea la prevenirea cariilor, cu un accent special pe serviciile de stomatologie Iași oferite de Clinica InSmile.

Stomatologie Iași

Ce sunt sigilările dentare?

Sigilările dentare sunt învelișuri subțiri aplicate pe suprafața dinților pentru a-i proteja de carii. Materialul folosit pentru sigilări este, de obicei, un compozit pe bază de rășină sau un material cu eliberare de fluor. Procesul este simplu, nedureros și nu necesită anestezie.

 1. Curățarea dinților: Înainte de aplicarea sigilantului, dinții sunt curățați temeinic pentru a elimina orice urmă de placă bacteriană și resturi alimentare.

 2. Aplicarea agentului de adeziune: Pe suprafața dinților se aplică un gel acid ușor care asigură o mai bună aderență a sigilantului.

 3. Aplicarea sigilantului: Sigilantul este aplicat în șanțurile și fosetele dinților și apoi întărit cu ajutorul unei lămpi de fotopolimerizare.

 4. Verificarea sigilării: După întărirea sigilantului, medicul dentist verifică dacă aplicarea este uniformă și dacă nu există exces de material.

Cum ajută sigilările dentare la prevenirea cariilor?

Sigilările dentare sunt o metodă eficientă de prevenire a cariilor din mai multe motive:

 1. Crearea unei bariere protectoare: Sigilantul formează o barieră fizică care împiedică bacteriile și resturile alimentare să pătrundă în șanțurile și fosetele adânci ale dinților, unde periajul dentar obișnuit nu poate ajunge eficient.

 2. Reducerea acumulării de placă: Prin umplerea șanțurilor și fosetelor, sigilările reduc suprafețele unde placa bacteriană se poate acumula, diminuând astfel riscul de dezvoltare a cariilor.

 3. Eliberarea de fluor: Unele materiale pentru sigilări conțin fluor, care ajută la întărirea smalțului și la protecția suplimentară împotriva cariilor.

 4. Ușurința întreținerii: Dinții sigilați sunt mai ușor de curățat, ceea ce încurajează o igienă orală mai bună și reduce riscul de carii.

Cine poate beneficia de sigilări dentare?

Sigilările dentare sunt recomandate în special copiilor și adolescenților, deoarece aceștia sunt mai predispuși la carii datorită igienei orale adesea insuficiente și a consumului mai mare de alimente zaharoase. Cu toate acestea, și adulții pot beneficia de sigilări dentare dacă au dinți posteriori fără carii și doresc o protecție suplimentară împotriva cariilor.

Durata de viață și întreținerea sigilărilor dentare

Sigilările dentare pot dura între 5 și 10 ani, dar este important să fie verificate periodic de către medicul dentist. În timpul controalelor de rutină, medicul va verifica integritatea sigilărilor și, dacă este necesar, va aplica material suplimentar pentru a menține protecția eficientă împotriva cariilor.

 1. Igiena orală riguroasă: Periajul dinților de două ori pe zi și folosirea aței dentare sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale și a eficienței sigilărilor dentare.

 2. Evitarea alimentelor dure: Consumul alimentelor foarte dure, cum ar fi bomboanele tari sau nucile, poate duce la fisurarea sau deteriorarea sigilărilor.

 3. Controale regulate: Vizitele regulate la stomatolog sunt esențiale pentru a verifica starea sigilărilor și pentru a asigura protecția continuă împotriva cariilor.

Sigilările dentare sunt o metodă eficientă și non-invazivă de prevenire a cariilor, oferind o protecție suplimentară pentru dinții posteriori. Prin crearea unei bariere protectoare și reducerea acumulării de placă, sigilările dentare contribuie semnificativ la menținerea sănătății orale.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent