Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

 stomatologie Iași

Cât de des ar trebui să mergem la control stomatologic la InSmile?

September 27, 20232 min read

Mulți dintre noi ne punem această întrebare, în special în contextul unei vieți aglomerate, unde timpul pare să fie mereu limitat.

Cu toate acestea, sănătatea orală nu trebuie neglijată.

Specialiștii în stomatologie din Iași, de la clinica InSmile, ne oferă câteva perspective valoroase asupra frecvenței vizitelor la stomatolog.

stomatologie Iași

Importanța controlului stomatologic regulat

Primul și cel mai evident motiv pentru care oamenii se prezintă la stomatolog este durerea. Totuși, aceasta este, de multe ori, un semn că o problemă existentă a avansat.

Prin controalele preventive, multe afecțiuni pot fi identificate și tratate înainte să cauzeze disconfort sau complicații mai serioase.

Recomandări generale

  1. Adulți fără probleme stomatologice evidente: Majoritatea specialiștilor recomandă un control stomatologic la fiecare șase luni. Aceasta este și recomandarea echipelor de stomatologie din Iași, inclusiv a celor de la InSmile.

  2. Pacienții cu afecțiuni stomatologice: Persoanele care au afecțiuni orale recurente sau cronice, cum ar fi gingivita sau carii frecvente, ar trebui să meargă la controale mai des, poate la fiecare 3-4 luni.

  3. Copiii: Primul control stomatologic al unui copil ar trebui să aibă loc înainte de vârsta de un an sau imediat după apariția primului dinte. Ulterior, controalele pot fi la fiecare șase luni sau conform recomandărilor dentistului.

Beneficiile controalelor regulate la InSmile

  • Depistarea timpurie a problemelor: Carii, afecțiuni gingivale și alte probleme pot fi identificate în faze incipiente, când tratamentul este mai puțin invaziv și mai eficient.

  • Profilaxie și curățare: La controale se realizează și o curățare profesională, care îndepărtează tartrul și previne afecțiunile.

  • Consiliere personalizată: Pacienții primesc sfaturi legate de îngrijirea orală, adaptate nevoilor lor individuale.

În final, nu uitați că, pentru a menține un zâmbet sănătos și radiant, vizitele la clinici de stomatologie, precum InSmile din Iași, sunt esențiale. Profesionalismul echipei și tehnologiile de vârf utilizate aici fac din fiecare vizită o experiență plăcută și eficientă.

Deci, indiferent de vârstă sau de starea sănătății orale, planificați-vă vizitele periodice la specialistul în stomatologie în Iași. Clinica InSmile vă stă la dispoziție cu servicii de înaltă calitate și un colectiv dedicat sănătății voastre orale.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent