Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

Stomatologie Iași

Cât de des ar trebui să vizitez dentistul pentru un control de rutină?

May 30, 20243 min read

Vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale pe termen lung.

Frecvența acestor vizite poate varia în funcție de factori individuali, dar în general, controlul de rutină la dentist este recomandat de cel puțin două ori pe an.

În acest articol, vom explora importanța controalelor de rutină și vom discuta despre cât de des ar trebui să vizitați dentistul, cu un accent special pe serviciile de stomatologie Iași oferite de Clinica InSmile.

Stomatologie Iași

Importanța controalelor de rutină

 1. Prevenirea problemelor dentare Vizitele regulate la dentist ajută la prevenirea problemelor dentare, cum ar fi cariile, bolile gingivale și pierderea dinților. În timpul unui control de rutină, medicul dentist poate detecta semnele timpurii ale acestor probleme și poate interveni înainte ca acestea să devină mai grave.

 2. Detecția timpurie a problemelor de sănătate orală Multe probleme de sănătate orală nu prezintă simptome evidente în stadiile incipiente. Controalele regulate permit medicului dentist să identifice și să trateze aceste probleme înainte ca ele să cauzeze durere sau disconfort semnificativ.

 3. Întreținerea sănătății generale Sănătatea orală este strâns legată de sănătatea generală. Bolile gingivale, de exemplu, sunt asociate cu afecțiuni sistemice, cum ar fi diabetul și bolile cardiovasculare. Vizitele regulate la dentist contribuie la menținerea sănătății generale prin prevenirea și gestionarea problemelor orale.

Factori care influențează frecvența vizitelor la dentist

 1. Starea generală de sănătate orală Persoanele cu o sănătate orală bună, fără probleme dentare semnificative, pot necesita doar două vizite pe an pentru controale de rutină. În schimb, cei cu probleme dentare sau boli gingivale pot necesita vizite mai frecvente, la intervale de trei până la patru luni.

 2. Risc crescut de boli dentare Anumiți factori pot crește riscul de boli dentare, cum ar fi fumatul, diabetul, istoricul familial de boli dentare și igiena orală deficitară. Persoanele cu un risc crescut pot necesita vizite mai frecvente pentru a preveni și gestiona aceste probleme.

 3. Vârsta Copiii și adolescenții, a căror sănătate orală este în dezvoltare, pot necesita controale mai frecvente pentru a monitoriza creșterea și dezvoltarea dinților. De asemenea, vârstnicii, care sunt mai susceptibili la afecțiuni dentare și gingivale, pot beneficia de vizite mai regulate la dentist.

Ce implică un control de rutină?

Un control de rutină la dentist include de obicei următoarele etape:

 1. Evaluarea sănătății orale Medicul dentist va examina dinții, gingiile și cavitatea bucală pentru a identifica orice semne de carii, boli gingivale, infecții sau alte probleme.

 2. Curățarea profesională O curățare profesională a dinților, cunoscută sub numele de detartraj, este esențială pentru îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului care nu pot fi eliminate prin periajul zilnic. La Clinica InSmile din Iași, serviciile de stomatologie Iași includ curățări profesionale pentru a menține sănătatea orală optimă.

 3. Radiografii dentare Radiografiile pot fi recomandate pentru a detecta probleme care nu sunt vizibile în timpul examinării clinice, cum ar fi cariile interdentare, problemele osoase și alte afecțiuni ascunse.

 4. Discuții și recomandări Medicul dentist va discuta cu pacientul despre sănătatea orală, va oferi recomandări pentru îmbunătățirea igienei orale și va stabili un plan de tratament dacă este necesar.

Beneficiile vizitelor regulate la dentist

 1. Menținerea sănătății orale pe termen lung Vizitele regulate la dentist contribuie la menținerea sănătății dinților și a gingiilor pe termen lung, prevenind problemele dentare și complicațiile asociate.

 2. Economii pe termen lung Prevenirea problemelor dentare prin controale regulate poate reduce necesitatea unor tratamente dentare costisitoare și complexe în viitor.

 3. Îmbunătățirea calității vieții Sănătatea orală are un impact semnificativ asupra calității vieții. Dinții sănătoși și gingiile fără probleme contribuie la o bună masticație, vorbire clară și un aspect estetic plăcut, ceea ce sporește încrederea în sine.

Vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru prevenirea și tratarea problemelor dentare, menținerea sănătății orale și îmbunătățirea calității vieții. Frecvența acestor vizite poate varia în funcție de nevoile individuale, dar în general, se recomandă două controale de rutină pe an.

La Clinica InSmile din Iași, serviciile noastre de stomatologie Iași includ controale de rutină, curățări profesionale și tratamente personalizate pentru a asigura sănătatea orală optimă pentru toți pacienții noștri.

 

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent