Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Cum ne ajută fluorul în menținerea sănătății dentare? - Explicații de la InSmile Iași

October 24, 20232 min read

stomatologie Iasi

De-a lungul anilor, fluorul a devenit un instrument esențial în artileria stomatologiei pentru a lupta împotriva cariilor dentare. Cu toate acestea, mulți pacienți încă nu înțeleg pe deplin beneficiile și importanța fluorului pentru sănătatea orală. Haideți să ne aplecăm mai în detaliu asupra acestui subiect, cu ajutorul cunoștințelor adunate de la specialiștii de la InSmile Iași.

Fluorul: O scurtă introducere

Fluorul este un mineral natural prezent în sol, apă și anumite alimente. În stomatologie, el este cunoscut în special pentru capacitatea sa de a întări smalțul dinților, oferind astfel un scut protectiv împotriva atacurilor acide care pot duce la demineralizarea smalțului.

Rolul fluorului în prevenirea cariilor

Mecanismul de acțiune al fluorului este dublu. Pe de o parte, el ajută la remineralizarea smalțului, proces prin care dinții se repară natural. Pe de altă parte, fluorul interferează cu metabolismul bacteriilor din cavitatea bucală, inhibând astfel producția de acizi care erodează smalțul.

Utilizarea produselor cu fluor, cum ar fi pasta de dinți sau apa de gură, în combinație cu un regim adecvat de igienă orală, poate reduce semnificativ riscul apariției cariilor. Este un motiv pentru care, în multe zone, apa de robinet este fluorurată.

Cum pot beneficia dinții de fluor?

Așa cum am menționat anterior, dinții pot beneficia de fluor atât extern, cât și intern. La InSmile Iași, pacienții pot beneficia de tratamente profesionale de fluorizare, esențiale mai ales pentru cei cu sensibilitate dentară crescută sau cu un risc mai mare de carii. Acest tratament topic intensiv contribuie la consolidarea smalțului și previne apariția cariilor.

Pe lângă aceasta, există și suplimente de fluor, dar este esențial să fie luate sub supravegherea unui specialist. Excesul poate duce la fluoroză, așa că dozajul și durata tratamentului trebuie monitorizate cu atenție.

stomatologie Iasi

Dezbaterea privind fluorul

Ca orice subiect de discuție în domeniul medical, există și o dezbatere privind fluorul. În timp ce majoritatea experților din stomatologie Iași sunt de acord cu beneficiile sale, există voci care ridică semne de întrebare legate de posibilele efecte secundare. Totuși, este unanim acceptat că, în dozele adecvate, fluorul este mai mult decât benefic pentru sănătatea orală.

În încheiere

Pentru a beneficia la maxim de avantajele fluorului și pentru a asigura o sănătate orală optimă, este esențial să avem un plan bine pus la punct de îngrijire dentară. Fluorul este doar o parte a ecuației. În combinație cu vizite regulate la stomatolog, o dietă echilibrată și o bună igienă orală, el poate fi un aliat de nădejde în menținerea sănătății dentare. Atunci când te gândești la stomatologie Iași, echipa de la InSmile Iași este mereu disponibilă pentru a vă oferi sfaturi și tratamente personalizate.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent