Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Cum poate fi tratată eficient sensibilitatea dentară?

March 26, 20241 min read

Sensibilitatea dentară este o problemă comună care poate afecta calitatea vieții, limitând plăcerea de a savura alimente și băuturi.

În acest articol, explorăm metodele eficiente de tratament disponibile la clinica de stomatologie Iași, pentru a vă ajuta să depășiți disconfortul asociat cu această condiție.

stomatologie Iași

Identificarea cauzelor sensibilității dentare

Sensibilitatea dentară poate fi declanșată de mai mulți factori, inclusiv:

  • Eroziunea smalțului cauzată de alimentația acidă sau periajul agresiv

  • Retracția gingiilor, care expune rădăcinile dentare

  • Caria dentară sau umpluturi uzate

  • Fisurile din smalțul dentar

Pași inițiali pentru gestionarea sensibilității

  • Igienă orală adecvată: Utilizarea unei periuțe de dinți cu peri moi și a unei paste de dinți pentru dinți sensibili poate reduce semnificativ disconfortul.

  • Evitarea declanșatorilor: Reducerea consumului de alimente și băuturi foarte reci, fierbinți sau acide poate preveni agravarea simptomelor.

Tratamente profesionale în stomatologie Iași

  • Fluorizarea: Aplicarea de tratamente cu fluor la clinica de stomatologie Iași poate ajuta la întărirea smalțului și reducerea sensibilității.

  • Vernisuri și sigilări: Aceste tratamente creează o barieră protectoare peste zonele expuse și sensibile ale dinților.

  • Restaurări dentare: În cazurile în care sensibilitatea este cauzată de carii sau umpluturi vechi, restaurarea dentară poate elimina cauza disconfortului.

  • Gingivoplastia: Pentru pacienții cu retracție gingivală, procedurile parodontale pot acoperi rădăcinile expuse și reduce sensibilitatea.

Tratarea eficientă a sensibilității dentare implică o combinație de îngrijire la domiciliu și tratamente profesionale, alături de modificări ale stilului de viață și obiceiurilor alimentare.

La clinica de stomatologie Iași, suntem dedicați să vă oferim soluții personalizate și îndrumare pentru a vă asigura confortul și sănătatea orală pe termen lung.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent