Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

stomatologie Iași

Cum pot alege periuța de dinți și pasta de dinți potrivite pentru mine?

June 27, 20243 min read

Alegerea periuței de dinți și a pastei de dinți potrivite este esențială pentru menținerea unei igiene orale optime și pentru prevenirea problemelor dentare.

Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, poate fi dificil să decizi care sunt cele mai bune pentru tine.

În acest articol, vom explora criteriile de selecție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere, recomandată de specialiștii în stomatologie Iași.

stomatologie Iași

Alegerea periuței de dinți

 1. Tipul de periuță: manuală sau electrică

 • Periuța manuală: Periuțele de dinți manuale sunt eficiente și accesibile. Asigură-te că alegi una cu un mâner confortabil și un cap mic pentru a ajunge ușor la toate suprafețele dinților.

 • Periuța electrică: Periuțele electrice pot oferi o curățare mai profundă și mai eficientă datorită mișcărilor automate. Acestea sunt recomandate în special pentru persoanele cu mobilitate redusă sau pentru cei care doresc o curățare mai temeinică.

 1. Tipul de peri

 • Peri moi: Perițele moi sunt cel mai des recomandate deoarece sunt suficient de blânde pentru gingii, dar eficiente în îndepărtarea plăcii bacteriene și a resturilor alimentare.

 • Peri medii sau duri: Acestea pot fi prea agresive pentru gingii și smalțul dentar, ducând la iritații sau abraziuni. Este mai bine să le eviți, cu excepția cazului în care dentistul tău recomandă altceva.

 1. Dimensiunea capului periuței

 • Cap mic: O periuță cu un cap mic poate ajunge mai ușor în zonele dificile, cum ar fi spatele dinților. Aceasta este adesea preferată pentru o curățare completă.

 • Cap mare: Dacă ai o cavitate bucală mai mare și preferi o acoperire mai extinsă, poți alege o periuță cu un cap mai mare. Asigură-te că aceasta nu compromite accesul la toate suprafețele dentare.

Alegerea pastei de dinți

 1. Fluorul

 • Pasta de dinți cu fluor: Fluorul este esențial pentru prevenirea cariilor și întărirea smalțului dentar. Asigură-te că pasta de dinți pe care o alegi conține fluor pentru o protecție optimă.

 1. Nevoi specifice

 • Sensibilitate dentară: Dacă ai dinți sensibili, alege o pastă de dinți formulată special pentru reducerea sensibilității dentare. Aceasta conține ingrediente care ajută la desensibilizarea nervilor dinților.

 • Albire: Pentru dinți mai albi, poți opta pentru o pastă de dinți cu efect de albire. Asigură-te că aceasta nu este prea abrazivă pentru a evita deteriorarea smalțului.

 • Protecția gingiilor: Dacă ai probleme gingivale, alege o pastă de dinți care ajută la reducerea inflamației și sângerării gingiilor.

 1. Arome și preferințe personale

 • Aromă plăcută: Alege o pastă de dinți cu o aromă care îți place, pentru a face periajul o experiență mai plăcută și mai consistentă.

 • Textură și spumare: Preferințele personale în ceea ce privește textura și nivelul de spumare pot influența alegerea pastei de dinți. Experimentează cu diferite mărci și tipuri pentru a găsi cea mai confortabilă opțiune pentru tine.

Consultați specialistul în stomatologie

Pentru recomandări personalizate, este întotdeauna bine să consulți un specialist în stomatologie Iași. La InSmile, medicii noștri dentiști pot oferi sfaturi și recomandări bazate pe nevoile tale specifice de sănătate orală.

Alegerea periuței de dinți și a pastei de dinți potrivite este esențială pentru menținerea unei igiene orale excelente. Luați în considerare nevoile individuale și consultați un specialist în stomatologie Iași pentru a obține cele mai bune rezultate.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent