Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Cum pot menține rezultatele albirii dentare pe termen lung?

March 26, 20241 min read

Obținerea unui zâmbet mai alb și mai strălucitor este doar primul pas; menținerea acestor rezultate pe termen lung necesită o abordare consecventă și atentă.

În acest articol, explorăm recomandările specialiștilor în stomatologie Iași pentru a vă păstra zâmbetul luminos mult timp după tratamentul de albire.

stomatologie Iași

Evitarea Alimentelor și Băuturilor Pigmentate

  • Alimente și băuturi de evitat: Cafeaua, ceaiul, vinul roșu și băuturile carbogazoase colorate sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a păta dinții. Limitarea consumului acestor alimente și băuturi poate prelungi efectele albirii dentare.

  • Sfaturi pentru consum: Utilizați un pai atunci când consumați băuturi pigmentate pentru a reduce contactul direct cu dinții.

Igiena Orală Riguroasă

  • Periajul și ața dentară: Menținerea unei rutine riguroase de igienă orală, inclusiv periajul de două ori pe zi și utilizarea aței dentare zilnic, este esențială pentru a elimina placa bacteriană și potențialele pete.

  • Produse specifice post-albire: Există paste de dinți și ape de gură special concepute pentru a menține albul dinților; consultați-vă dentistul din stomatologie Iași pentru recomandări personalizate.

Vizite Regulate la Dentist

  • Curățările profesionale: Programează-te pentru curățări dentare profesionale la fiecare 6 luni la clinica ta de stomatologie Iași pentru a îndepărta tartrul și placa dificil de eliminat acasă, care pot contribui la decolorarea dinților.

Renunțarea la Fumat

  • Impactul fumatului: Fumatul este unul dintre principalii factori care contribuie la pătarea dinților. Renunțarea la acest obicei nu doar că va ajuta la menținerea rezultatelor albirii, dar va avea și beneficii semnificative pentru sănătatea generală.

Consultația Post-Albire

  • Urmărirea rezultatelor: O consultație de urmărire cu dentistul dvs. de la stomatologie Iași poate oferi sfaturi suplimentare personalizate și evaluarea necesității reîmprospătării tratamentului de albire.

Menținerea rezultatelor albirii dentare implică un angajament pe termen lung față de igiena orală, alegerile de stil de viață și îngrijirea profesională continuă.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent