Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

Stomatologie Iași

Cum pot preveni apariția cariilor la copii?

April 29, 20242 min read

Prevenirea cariilor la copii este o prioritate pentru fiecare părinte, iar la Stomatologie Iași - InSmile, ne dedicăm să oferim cele mai bune practici și sfaturi pentru a menține sănătatea orală a celor mici.

Cariile dentare pot afecta nu doar sănătatea dinților copiilor, dar și calitatea vieții lor generală, influențând alimentația, vorbirea și chiar stima de sine. Iată cum puteți contribui la prevenirea cariilor dentare la copii, asigurându-le un zâmbet sănătos pe termen lung.

Stomatologie Iași

1. Învățați copiii despre importanța periajului

Educația începe de acasă. Învățați copiii să se spele pe dinți de două ori pe zi cu o pastă de dinți fluorurată. Supervizați periajul pentru a vă asigura că folosesc tehnica corectă și că petrec cel puțin două minute periajului.

Pentru copiii mai mici, utilizați o cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre pentru a limita ingestia de fluor.

2. Adoptați o dietă sănătoasă, bogată în nutrienți

Alimentația joacă un rol crucial în prevenirea cariilor. Limitați consumul de zahăruri și carbohidrați rafinați, care pot contribui la dezvoltarea cariilor. Încurajați consumul de fructe și legume proaspete, produse lactate și alte alimente bogate în calciu și fosfați, care ajută la remineralizarea dinților.

Un regim alimentar echilibrat nu doar că previne cariile, dar sprijină și sănătatea generală a copilului.

3. Utilizați apa fluorurată

Fluorul este recunoscut pentru proprietățile sale de întărire a smalțului dentar și de prevenire a cariilor. În Stomatologie Iași, recomandăm utilizarea apei fluorurate pentru gătit și băut, dacă apa locală nu este fluorurată. De asemenea, discutați cu dentistul despre suplimentele de fluor dacă trăiți într-o zonă cu apă non-fluorurată.

4. Sigilarea dinților

Sigilările dentare sunt o metodă eficientă de prevenire a cariilor în zonele adânci și greu de curățat ale dinților masticatori. Acestea sunt aplicate de obicei pe molarii permanenți, dar pot fi folosite și pe alți dinți cu risc ridicat. Sigilările formează o barieră protectoare care previne acumularea de plăci și dezvoltarea cariilor.

5. Control dentar regulat

Vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru menținerea sănătății dentare a copilului. Un dentist specializat în stomatologie Iași poate identifica și trata problemele în stadii incipiente, oferind tratamente preventive, cum ar fi fluorizările profesionale, care pot reduce semnificativ riscul de carii.

Este recomandat ca copiii să fie aduși la control o dată la șase luni.

La Stomatologie Iași - InSmile, suntem dedicați să oferim copiilor dvs. cele

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent