Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

stomatologie Iași

Cum pot preveni cariile dentare și bolile gingivale?

June 27, 20242 min read

Prevenirea cariilor dentare și a bolilor gingivale este esențială pentru menținerea unei sănătăți orale optime.

O igienă orală adecvată și vizitele regulate la dentist sunt fundamentale pentru a preveni aceste probleme.

În acest articol, vom explora metodele eficiente de prevenire a cariilor și bolilor gingivale, recomandate de specialiștii în stomatologie Iași.

stomatologie Iași

1. Periajul corect al dinților

Un periaj corect și regulat al dinților este primul pas pentru prevenirea cariilor și a bolilor gingivale.

 • Periajul de două ori pe zi: Periați-vă dinții de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara, folosind o periuță de dinți cu peri moi și pastă de dinți cu fluor.

 • Tehnica corectă: Utilizați mișcări circulare mici și acordați atenție liniei gingiei, suprafețelor interioare și exterioare ale dinților, precum și limbii pentru a îndepărta bacteriile și placa.

2. Utilizarea aței dentare

Folosirea aței dentare este crucială pentru curățarea spațiilor dintre dinți unde periuța nu poate ajunge.

 • Folosirea zilnică: Curățați spațiile dintre dinți zilnic pentru a îndepărta placa și resturile alimentare.

 • Tehnica adecvată: Introduceți ușor ața dentară între dinți și curățați fiecare parte a dintelui, realizând mișcări ușoare în sus și în jos.

3. Dieta echilibrată

Alimentația joacă un rol esențial în prevenirea cariilor dentare și a bolilor gingivale.

 • Limitarea zahărului: Reduceți consumul de alimente și băuturi bogate în zahăr, deoarece acestea favorizează formarea plăcii bacteriene și a cariilor.

 • Consum de alimente sănătoase: Consumați alimente bogate în vitamine și minerale, cum ar fi fructele, legumele, lactatele și proteinele slabe, care contribuie la sănătatea dinților și a gingiilor.

4. Vizite regulate la dentist

Controalele periodice la dentist sunt esențiale pentru prevenirea și detectarea timpurie a problemelor dentare.

 • Controale de rutină: Programați vizite la fiecare șase luni pentru examinări și curățări profesionale. Specialistul în stomatologie Iași va verifica sănătatea orală și va îndepărta placa și tartrul acumulat.

 • Tratamente preventive: În cadrul vizitelor, medicul dentist poate aplica tratamente preventive, cum ar fi sigilanții dentari sau fluorizările, pentru a proteja dinții împotriva cariilor.

5. Hidratarea adecvată

Consumul suficient de apă este important pentru menținerea sănătății orale.

 • Hidratare constantă: Beți apă regulat pentru a stimula producția de salivă, care ajută la curățarea resturilor alimentare și la neutralizarea acizilor din cavitatea bucală.

 • Evitarea băuturilor acidulate: Limitați consumul de băuturi acidulate și îndulcite, care pot eroda smalțul dentar și favoriza dezvoltarea cariilor.

6. Evitarea fumatului

Fumatul are un impact negativ major asupra sănătății orale, contribuind la apariția bolilor gingivale și a altor probleme dentare.

 • Renunțarea la fumat: Evitați fumatul pentru a reduce riscul de boli gingivale, pierderea dinților și alte complicații grave de sănătate orală.

Prevenirea cariilor dentare și a bolilor gingivale necesită un angajament constant față de igiena orală, o alimentație sănătoasă și vizite regulate la dentist. La InSmile din Iași, echipa noastră de specialiști în stomatologie Iași este dedicată să vă ajute să mențineți un zâmbet sănătos și frumos.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent