Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Cum să îți păstrezi igiena orală între vizitele la Clinica InSmile?

August 29, 20231 min read

Sănătatea orală nu este doar despre vizitele la dentist, ci și despre ceea ce facem în fiecare zi pentru a ne îngriji dinții și gingiile.

Este esențial să ne păstrăm gura curată și sănătoasă între vizitele la medicul stomatolog.

Astfel, echipa de la Clinica InSmile, un centru de excelență în stomatologie Iași, vă oferă sfaturi pentru a vă menține igiena orală la standardul optim.

Stomatologie Iași

1. PERIAJUL REGULAT

Periați-vă dinții de două ori pe zi, folosind o pastă de dinți cu fluor. Acest obicei simplu elimină placa bacteriană care se acumulează pe dinți și poate duce la carii sau boli de gingie.

2. ALEGEREA CORECTĂ A PERIUȚEI

O periuță cu peri moi este ideală. Aceasta protejează smalțul dinților și gingiile. Asigurați-vă că schimbați periuța de dinți la fiecare 3-4 luni sau atunci când periile devin rărite.

3. UTILIZAȚI AȚA DENTARĂ

Ața dentară îndepărtează resturile de mâncare și placa dintre dinți, unde periuța nu poate ajunge. Este un pas crucial în prevenirea bolilor de gingie.

4. MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ

Consumați alimente bogate în calciu și vitamina D pentru a vă fortifica dinții. Evitați alimentele și băuturile zaharoase, deoarece acestea accelerează formarea cariilor.

5. EVITAȚI ALCOOLUL ȘI FUMATUL

Aceste două obiceiuri dăunătoare pot afecta grav sănătatea orală, ducând la colorarea dinților, la boli ale gingiilor și chiar la cancer oral.

La Clinica InSmile, specialiștii noștri în stomatologie Iași sunt dedicați să vă ajute să vă păstrați zâmbetul strălucitor și sănătos. Prin urmare, urmați aceste sfaturi și faceți din sănătatea orală o prioritate în viața dvs.

De asemenea, nu uitați să programați vizitele regulate pentru a vă asigura că totul este în ordine cu sănătatea dvs. orală.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent