Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Cum să îmi îngrijesc noua mea dantură după procedura Fast and Fixed?

July 20, 20232 min read

Obținerea unui zâmbet nou și strălucitor prin procedura Fast and Fixed este un pas mare în îmbunătățirea calității vieții dumneavoastră.

Cu toate acestea, după această intervenție, este esențial să înțelegeți cum să îngrijiți corect noua dantură pentru a asigura durabilitatea și succesul pe termen lung al implanturilor. În acest articol, vă oferim câteva sfaturi de îngrijire post-procedurală Fast and Fixed, așa cum le recomandăm la Clinica InSmile din Iași.

Fast and Fixed
  • Igiena Orală Zilnică

 La fel ca și în cazul dinților naturali, igiena orală zilnică este crucială pentru sănătatea implanturilor Fast and Fixed. Periajul zilnic, utilizarea aței dentare și clătirea cu apă de gură sunt esențiale pentru a menține implanturile și gingiile în jurul acestora sănătoase.

  • Consultații Regulate

Chiar și după procedura Fast and Fixed, vizitele regulate la dentist sunt vitale. La InSmile în Iași, recomandăm pacienților noștri să vină pentru control la fiecare șase luni. Aceasta ne permite să monitorizăm starea implanturilor și să ne asigurăm că nu apar complicații.

  • Alimentația

În primele zile după procedura Fast and Fixed, ar trebui să optați pentru o dietă moale pentru a facilita procesul de vindecare. Pe măsură ce gura se vindecă, puteți începe să reintroduceți alimente mai solide în dieta dumneavoastră. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să evitați alimentele extrem de dure sau lipicioase, care ar putea provoca daune implanturilor.

  • Evitarea Fumatului și a Alcoolului

Fumatul și consumul excesiv de alcool pot avea un impact negativ asupra vindecării implanturilor. Este recomandat să evitați aceste substanțe, cel puțin în perioada imediat următoare procedurii Fast and Fixed.

Fast and Fixed la InSmile în Iași este o soluție de top pentru restabilirea zâmbetului. Cu o îngrijire adecvată, implanturile dumneavoastră pot dura o viață întreagă.

Pentru mai multe sfaturi despre îngrijirea implanturilor Fast and Fixed, sau pentru a programa o consultație, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de noul dumneavoastră zâmbet pentru anii care vor urma.

 

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent