Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Cum se abordează bruxismul și impactul său asupra danturii?

March 26, 20241 min read

Bruxismul, cunoscut comun ca scrâșnirea sau încleștarea dinților, este o condiție care poate avea efecte semnificative asupra sănătății dentare și orale.

Acest articol discută despre modul în care bruxismul este abordat de profesioniștii în stomatologie Iași, împreună cu impactul său pe termen lung asupra danturii.

stomatologie Iași

Impactul bruxismului asupra danturii

  • Uzura dentară: Scrâșnirea constantă poate duce la eroziunea smalțului, creând dinți sensibili și susceptibili la carii.

  • Probleme TMJ: Bruxismul poate exercita presiune asupra articulației temporomandibulare (TMJ), provocând durere și disfuncție.

  • Alte complicații: Dureri de cap frecvente, dureri faciale și chiar schimbări în aspectul feței pot rezulta din bruxismul necontrolat.

Diagnosticarea bruxismului în stomatologie Iași

  • Evaluare profesională: Specialiștii în stomatologie Iași folosesc o combinație de examinare clinică și istoric medical pentru a diagnostica bruxismul.

  • Tehnici de diagnostic avansate: Pot fi utilizate și analize de somn sau radiografii pentru a evalua severitatea condiției și impactul asupra structurii dentare.

Opțiuni de tratament disponibile

  • Gutiere occlusale: Aceste dispozitive personalizate se poartă noaptea pentru a proteja dinții de efectele scrâșnirii.

  • Terapie de reducere a stresului: Tehnici de relaxare și managementul stresului pot fi recomandate pentru a reduce incidența bruxismului diurn.

  • Corectarea alinierii dentare: Tratamentele ortodontice pot fi necesare în cazurile în care poziția dinților contribuie la bruxism.

  • Intervenții farmacologice: În cazuri selecte, medicamentele pot fi prescrise pentru a relaxa musculatura maxilarului și a reduce încleștarea.

Bruxismul este o condiție care necesită o abordare multidisciplinară pentru managementul eficient și prevenirea impactului negativ asupra sănătății orale.

La clinica de stomatologie Iași, echipa noastră dedicată oferă tratamente personalizate, suport educațional și soluții pe termen lung pentru a ajuta pacienții să gestioneze bruxismul și să mențină sănătatea și funcționalitatea danturii lor.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent