Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Cum se desfășoară procedura Fast and Fixed la Clinica InSmile?

July 20, 20232 min read

Fast and Fixed este o metodă revoluționară de restaurare a dinților pierduți, care a aschimbat viețile multor persoane.

Această tehnică permite pacienților să obțină un zâmbet complet restaurat în doar o singură zi. În acest articol, vă vom ghida prin procesul Fast and Fixed, așa cum se desfășoară la Clinica InSmile din Iași.

Fast and Fixed
  • Consultația Inițială

 Primul pas în procesul Fast and Fixed la InSmile în Iași este o consultație inițială. În timpul acestei întâlniri, medicul dentist vă va examina dinții, va realiza radiografii și va discuta despre istoricul dumneavoastră medical și stomatologic. Această consultare este esențială pentru a evalua dacă sunteți un candidat potrivit pentru procedura Fast and Fixed.

  • Planificarea Tratamentului

După consultația inițială, echipa noastră de specialiști va elabora un plan de tratament personalizat. Acesta poate include extracții, dacă este necesar, și va specifica exact unde și când vor fi inserate implanturile.

  • Ziua Intervenției

În ziua intervenției, medicul dentist va efectua toate procedurile necesare, inclusiv extracțiile și inserarea implanturilor. Procesul este minim invaziv, cu un disconfort minim, și este realizat sub anestezie locală sau sedare, pentru a vă asigura că sunteți cât mai confortabil posibil.

  • Reabilitarea Protetică

Imediat după inserarea implanturilor, veți primi o reabilitare protetică temporară, care vă va permite să mâncați și să zâmbiți normal. Aceasta va fi înlocuită cu o reabilitare definitivă după vindecarea completă a țesuturilor.

  • Perioada de Vindecare

Perioada de vindecare variază de la persoană la persoană, dar în general, majoritatea pacienților se simt confortabil după câteva zile și se pot întoarce la activitățile lor normale.

Fast and Fixed la InSmile în Iași este realizat de o echipă de experți care vă asigură că veți avea cea mai bună îngrijire posibilă. Vă oferim un mediu confortabil și o atenție personalizată pentru a vă asigura că veți avea o experiență pozitivă de la început până la sfârșit.

Pentru a afla mai multe despre cum se desfășoară procedura Fast and Fixed la InSmile în Iași, vă rugăm să ne contactați pentru a programa o consultație. Suntem aici pentru a vă ajuta să redobândiți încrederea în zâmbetul dumneavoastră.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent