Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

stomatologie Iași

De ce este importantă detartrajul și cum se realizează aceasta?

June 27, 20242 min read

Detartrajul este o procedură dentară esențială pentru menținerea sănătății orale și prevenirea bolilor gingivale.

Mulți pacienți se întreabă de ce este importantă detartrajul și cum se realizează aceasta.

În acest articol, vom explora importanța detartrajului și pașii implicați în această procedură, oferind informații valoroase de la specialiștii în stomatologie Iași.

stomatologie Iași

Importanța detartrajului

 1. Prevenirea bolilor gingivale

 • Placă bacteriană și tartru: Detartrajul ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului care se acumulează pe dinți și sub linia gingiei. Placa bacteriană este un film lipicios de bacterii care se formează constant pe dinți și, dacă nu este îndepărtată, se transformă în tartru, o substanță dură care nu poate fi îndepărtată prin periaj și folosirea aței dentare.

 • Gingivită și parodontită: Acumularea de tartru poate duce la inflamația gingiilor (gingivită) și, dacă nu este tratată, poate evolua în parodontită, o boală gravă care poate cauza pierderea dinților.

 1. Îmbunătățirea sănătății orale generale

 • Respirație proaspătă: Detartrajul ajută la îndepărtarea bacteriilor care cauzează respirația urât mirositoare.

 • Prevenirea cariilor: Îndepărtarea plăcii bacteriene reduce riscul de apariție a cariilor dentare.

 1. Menținerea aspectului estetic al dinților

 • Îndepărtarea petelor: Detartrajul ajută la îndepărtarea petelor de pe dinți cauzate de alimente, băuturi și fumat, redând dinților un aspect mai curat și mai strălucitor.

Cum se realizează detartrajul?

 1. Examinarea inițială

 • Evaluarea orală: Dentistul va examina gura pentru a evalua sănătatea gingiilor și a identifica orice probleme dentare. Aceasta este o parte esențială a procedurii de detartraj oferite de specialiștii în stomatologie Iași.

 1. Îndepărtarea tartrului

 • Instrumente manuale și ultrasonice: Dentistul va folosi instrumente manuale, cum ar fi chiuretele, și instrumente ultrasonice pentru a îndepărta tartrul de pe suprafața dinților și sub linia gingiei. Instrumentele ultrasonice utilizează vibrații pentru a sparge tartrul, în timp ce un jet de apă ajută la spălarea resturilor.

 1. Netezirea rădăcinilor (planarea radiculară)

 • Curățarea în profunzime: Dacă este necesar, dentistul va netezi rădăcinile dinților pentru a îndepărta orice depuneri de tartru și pentru a reduce inflamația gingiilor. Aceasta ajută la atașarea gingiilor sănătoase de dinți și la prevenirea recidivei bolii parodontale.

 1. Polizarea dinților

 • Polizarea: După îndepărtarea tartrului, dentistul va poliza dinții pentru a îndepărta petele superficiale și pentru a netezi suprafața dinților. Aceasta ajută la prevenirea acumulării ulterioare de placă bacteriană și tartru.

 1. Instrucțiuni de îngrijire post-procedură

 • Igiena orală: Dentistul vă va oferi instrucțiuni detaliate despre cum să vă mențineți igiena orală acasă, inclusiv tehnici corecte de periaj și folosire aței dentare. Este esențial să urmați aceste recomandări pentru a menține rezultatele obținute după detartraj.

Consultați specialiștii în stomatologie Iași

Pentru a menține sănătatea orală optimă, este important să programați vizite regulate la dentist pentru detartraj și controale de rutină. La InSmile din Iași, echipa noastră de specialiști în stomatologie Iași este dedicată să vă ofere cele mai bune servicii de îngrijire orală pentru a preveni și trata bolile dentare.

Detartrajul este o procedură esențială pentru prevenirea bolilor gingivale și menținerea sănătății orale generale.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent