Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

De ce este importantă igiena orală zilnică? Recomandări de la InSmile Iași

September 27, 20232 min read

În viața noastră de zi cu zi, igiena orală ocupă un rol esențial, nu doar pentru estetica zâmbetului, dar și pentru sănătatea generală a organismului.

Însă, ce presupune de fapt o igienă orală corectă și de ce este ea atât de importantă?

Specialiștii în stomatologie din Iași de la clinica InSmile vă oferă câteva informații valoroase.

stomatologie Iași

O dantură sănătoasă = un organism sănătos

O igienă orală precară nu afectează doar dinții și gingiile, ci poate avea consecințe negative și asupra sănătății generale. Infecțiile orale netratate pot duce la complicații cardiovasculare, diabet, boli pulmonare și chiar nașteri premature.

Prevenirea cariilor și afecțiunilor gingivale

O rutină de îngrijire zilnică, adoptată corect, împiedică formarea plăcii bacteriene și a tartrului. Acestea sunt principalele cauze ale cariilor și ale gingivitei.

O vizită regulată la un specialist în stomatologie din Iași, cum sunt cei de la InSmile, vă poate ajuta să identificați și să preveniți aceste probleme în timp util.

Protejarea zâmbetului și a respirației

Dinții sănătoși înseamnă un zâmbet frumos și o încredere de sine sporită. În plus, o igienă orală adecvată previne și halena (respirația urât mirositoare), care poate fi cauzată de resturile alimentare sau de bacteriile din gură.

Cum să asigurăm o igienă orală corectă?

  1. Periajul corect: Periați-vă dinții de două ori pe zi, folosind o tehnică adecvată și o periuță cu peri moi.

  2. Ața dentară: Utilizați ața dentară zilnic pentru a îndepărta resturile alimentare dintre dinți.

  3. Colutorii bucale: Acestea contribuie la eliminarea bacteriilor și la menținerea unei respirații proaspete.

  4. Vizite regulate la dentist: Pentru o evaluare completă a sănătății orale și pentru curățarea profesională a dinților, este esențial să vizitați regulat o clinică de stomatologie în Iași. InSmile vă stă la dispoziție cu servicii de top și cu o echipă de profesioniști dedicați.

În concluzie, o igienă orală adecvată este cheia unui zâmbet sănătos și radiant. Nu trebuie să neglijăm aceste aspecte, indiferent de vârstă.

Și nu uitați, oricând aveți nevoie de sfaturi sau servicii stomatologice în Iași, clinica InSmile vă așteaptă cu brațele deschise.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent