Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Durerea de dinți: Cauze comune și soluții oferite de InSmile

August 30, 20232 min read

Durerea de dinți este o problemă cu care majoritatea dintre noi s-a confruntat la un moment dat în viață.

Ea poate varia de la o disconfort ușor la o durere intensă, pulsantă și debilitantă. Dincolo de disconfortul imediat pe care îl generează, durerea de dinți poate fi și un semnal că ceva nu este în regulă cu sănătatea orală.

La InSmile, clinica de stomatologie Iași, ne-am dedicat oferindu-vă soluții pentru toate problemele dentare, inclusiv durerea de dinți.

Stomatologie Iași

Cauze comune ale durerii de dinți:

  1. Caria dentară: Una dintre cele mai comune cauze, caria dentară apare atunci când bacteriile erodează smalțul dinților, formând o cavitate. Durerea apare adesea atunci când cavitatea atinge nervul.

  2. Infecții gingivale sau abcese: O acumulare de puroi la rădăcina dinților sau în spațiul dintre gingii și dinți poate provoca dureri severe.

  3. Trauma dentară: Fie că este vorba de o cădere sau de un accident, traumatismele pot provoca fractură sau fisură dentară.

  4. Bruxism (strângerea dinților): Mulți dintre noi strâng din dinți în somn, ceea ce poate duce la durere și la uzura dinților.

  5. Eruptia dentară: Deși este mai comună la sugari și copii mici, durerea de dinți poate apărea și la adolescenți sau adulți, atunci când înțelepții erup.

Cauze comune ale durerii de dinți:

La InSmile, centru de excelență în stomatologie Iași, abordăm durerea de dinți cu seriozitate și empatie. Înțelegem cât de neplăcută poate fi aceasta și ne străduim să oferim soluții rapide și eficiente.

  1. Consult de urgență: Oferim pacienților noștri consulturi de urgență pentru a diagnostica sursa durerii și pentru a recomanda cel mai adecvat tratament.

  2. Tratamente moderne: Fie că este vorba de plombări, tratamente canalare sau extracții, folosim tehnologii de ultimă generație pentru a asigura confortul pacientului.

  3. Educație pentru pacienți: La InSmile, credem că prevenția este cheia. De aceea, oferim pacienților noștri sfaturi personalizate pentru a evita viitoarele probleme dentare.

  4. Terapie pentru bruxism: Dacă strângerea dinților este cauza durerii, oferim soluții, precum gutiere nocturne, pentru a ajuta la reducerea presiunii pe dinți.

  5. Intervenții chirurgicale: Pentru cazurile mai severe, precum abcese sau probleme cu molarul de minte, avem specialiști pregătiți să intervină chirurgical.

Este vital să nu ignorați durerea de dinți. Cu cât este tratată mai rapid, cu atât sunt șanse mai mari de a evita complicații ulterioare.

La InSmile, clinica de stomatologie Iași, suntem aici pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet sănătos și fără durere.

Dacă simțiți orice fel de discomfort, nu ezitați să ne contactați!

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent