Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Evită complicațiile dentare: Când să vizitezi urgent clinica noastră stomatologică din Iași

February 28, 20241 min read

În orice moment, sănătatea ta orală ar trebui să fie o prioritate.

Neglijarea acesteia poate duce la complicații serioase, afectând nu doar calitatea zâmbetului tău, dar și starea generală de sănătate.

La clinica noastră de stomatologie din Iași, ne dedicăm prevenirii și tratării eficiente a problemelor dentare, asigurându-te că zâmbetul tău rămâne strălucitor și sănătos.

stomatologie Iași
  1. Durere dentară persistentă

Orice durere dentară care persistă mai mult de 1-2 zile necesită o vizită urgentă la clinica noastră de stomatologie din Iași. Durerea continuă poate fi un semn al unei infecții sau al altor probleme serioase care, netratate, pot duce la complicații mai grave.

  1. Umflături sau sângerări ale gingiilor

Umflăturile sau sângerările gingiilor sunt semne că nu totul este în regulă cu sănătatea ta orală. Acestea pot indica prezența gingivitei sau a parodontitei, afecțiuni care, fără tratament adecvat la clinica de stomatologie în Iași, pot avansa și pot duce la pierderea dinților.

  1. Dinte crăpat sau spart

Un dinte crăpat sau spart necesită îngrijire imediată pentru a preveni infecțiile și pentru a salva dinte sau pentru a preveni alte probleme. La clinica noastră stomatologică din Iași, oferim tratamente rapide și eficiente pentru a te readuce la zâmbetul tău natural cât mai curând posibil.

  • De ce să alegi clinica noastră?

La clinica noastră de stomatologie din Iași, punem accent pe prevenție, educație și tratamente inovatoare, asigurându-te că primești cea mai bună îngrijire posibilă. Echipa noastră de specialiști este dedicată să îți ofere o experiență confortabilă și lipsită de stres, utilizând cele mai moderne tehnologii disponibile în domeniu.

Nu aștepta ca problemele minore să devină majore.

O vizită preventivă la clinica noastră poate preveni complicațiile dentare și te poate ajuta să menții un zâmbet sănătos și strălucitor.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent