Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Frica de dentist: Cum o învingem împreună la clinica de stomatologie InSmile Iași

February 28, 20241 min read

Mulți dintre noi amânăm vizitele la dentist din cauza anxietății sau fricii, dar la Clinica InSmile din Iași, avem o abordare diferită care transformă această experiență într-una pozitivă.

Înțelegerea și combaterea fricii de dentist este posibilă printr-o combinație de comunicare eficientă, tehnologie avansată și un mediu prietenos, toate disponibile la InSmile Iași.

stomatologie Iași

Comunicarea deschisă este cheia.

La InSmile, clinica de stomatologie din Iași, acordăm timp să discutăm fiecare aspect al tratamentului, asigurându-ne că pacienții înțeleg fiecare procedură și sunt confortabili cu planul de tratament. Această transparență contribuie semnificativ la reducerea anxietății.

  • Tehnologia modernă joacă, de asemenea, un rol crucial în stomatologia de la InSmile Iași. Utilizăm cele mai noi inovații pentru a face tratamentele cât mai non-invazive și confortabile posibil. De la scanări 3D care elimină nevoia pentru amprente tradiționale, până la tehnici de anestezie care minimizează disconfortul, tehnologia noastră avansată este concepută pentru a-ți alina temerile.

Mediul clinic poate influența și el percepția asupra îngrijirii dentare. La InSmile, am creat un spațiu care să se simtă mai puțin ca un cabinet medical tradițional și mai mult ca un loc de relaxare. Decorul cald, muzica liniștitoare și o echipă prietenoasă sunt toate gândite să te facă să te simți binevenit și în siguranță la clinica de stomatologie din Iași.

Învingerea fricii de dentist este un obiectiv comun la InSmile. Prin abordarea noastră personalizată și empatică, te asigurăm că stomatologia din Iași nu trebuie să fie o experiență temută. Te invităm să descoperi o nouă perspectivă asupra îngrijirii dentare, una în care confortul și înțelegerea stau la baza unei sănătăți orale optime.

Vizitează InSmile și lasă-ne să te ajutăm să îți învingi temerile și să îți redobândești încrederea în zâmbetul tău.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent