Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Importanța controalelor dentare regulate la InSmile Iași

January 03, 20241 min read

Controalele dentare regulate sunt esențiale pentru menținerea unei sănătăți orale optime.

La InSmile subliniem importanța acestor vizite periodice ca parte esențială a îngrijirii în domeniul stomatologiei Iași.

Stomatologie Iași

Detectarea Precoce a Problemelor Orale

Una dintre cele mai importante aspecte ale controalelor dentare regulate la InSmile Iași este detectarea timpurie a problemelor orale, cum ar fi cariile, gingivita sau alte afecțiuni. Diagnosticarea precoce permite un tratament mai eficient și mai puțin invaziv, crescând șansele de succes.

Curățarea Profesională și Prevenirea Plăcii Bacteriene

Curățarea profesională, realizată în cadrul controalelor regulate la clinica de stomatologie din Iași, ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului, care nu pot fi eliminate prin periajul și utilizarea aței dentare acasă. Aceasta previne dezvoltarea cariilor și a bolilor gingivale.

Monitorizarea Stării de Sănătate Orale

Prin controale dentare regulate, specialiștii de la InSmile Iași pot monitoriza orice schimbare sau evoluție în sănătatea orală a pacienților. Aceasta include evaluarea riscului de boli dentare, verificarea restaurărilor existente și monitorizarea oricăror tratamente în curs.

Educația și Sfaturi Personalizate

Un alt aspect important al controalelor dentare la InSmile Iași este educația pacientului. În timpul acestor vizite, oferim sfaturi personalizate despre igiena orală, dieta adecvată și alte practici bune care contribuie la menținerea sănătății orale.

Identificarea Problemelor de Sănătate Generală

În cadrul controalelor dentare la InSmile Iași, pot fi identificate semne ale unor probleme de sănătate generală, cum ar fi diabetul sau bolile cardiovasculare, care adesea se manifestă prin simptome orale. Acest aspect subliniază rolul vital al stomatologiei Iași în monitorizarea sănătății generale.

Controalele dentare regulate la InSmile Iași sunt un pilon fundamental în menținerea sănătății orale și generale. Ele nu sunt doar despre prevenirea problemelor dentare, ci și despre asigurarea unei îngrijiri holistice, care contribuie la bunăstarea generală a pacienților noștri.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent