Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Mituri și adevăruri despre sănătatea orală – ce spun experții de la InSmile?

August 30, 20232 min read

De-a lungul timpului, s-au format numeroase mituri despre sănătatea orală.

În contextul în care avem acces la atât de multă informație, poate fi dificil să distingem adevărul de ficțiune.

Experții de la InSmile, un renumit centru de stomatologie Iași, demontează astăzi unele dintre cele mai răspândite mituri și ne prezintă realitatea.

Stomatologie Iași

  1. Mit: Dacă gingiile tale sângerează, ar trebui să eviți periajul în acea zonă.

Adevăr: Sângerarea gingiilor este adesea un semn al inflamației sau gingivitei. Este important să periați cu blândețe, dar în mod eficient acea zonă, eliminând placa bacteriană ce provoacă inflamația.

  1. Mit: Albirea dinților dăunează smalțului.

Adevăr: Atunci când se face corect, sub supravegherea unui specialist în stomatologie Iași, procedura de albire este sigură și nu dăunează smalțului dinților.

  1. Mit: Nu este nevoie să mergi la dentist dacă nu ai dureri.

Adevăr: Multe probleme dentare, precum cariile incipiente sau gingivita, pot să nu prezinte simptome la început. Prin vizite regulate la dentist, aceste probleme pot fi identificate și tratate înainte de a cauza dureri.

  1. Mit: Zahărul este principalul vinovat pentru carii.

Adevăr: Deși zahărul contribuie la formarea cariilor, acidul produs de bacteriile din gură care descompun zahărul este cauza principală. Este important să ne spălăm pe dinți după mese, indiferent de cantitatea de zahăr consumată.

  1. Mit: Periuțele electrice curăță mult mai bine decât cele manuale.

 Adevăr: Periuțele electrice pot fi mai eficiente în îndepărtarea plăcii, dar cu tehnica corectă, o periuță manuală poate fi la fel de eficientă.

  1. Mit: Ața dentară nu este atât de importantă.

Adevăr: Folosirea aței dentare îndepărtează particulele de mâncare și placa dintre dinți, unde periuța nu ajunge. Este esențială pentru prevenirea bolilor de gingie și cariilor interdentare.

Distingerea miturilor de adevăr este esențială pentru a avea grijă corespunzătoare de sănătatea orală.

La Clinica InSmile, profesioniștii noștri în stomatologie Iași sunt dedicați să vă ofere cele mai bune sfaturi și tratamente, bazate pe informații corecte și actualizate.

Pentru orice nelămuriri sau sfaturi, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție cu experiența și cunoștințele noastre pentru a vă ajuta să aveți o sănătate orală optimă.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent