Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Prevenirea cariilor: Strategii eficiente oferite de InSmile Iași

January 03, 20241 min read

Cariile dentare sunt una dintre cele mai comune probleme de sănătate orală.

La InSmile adoptăm o abordare proactivă în stomatologie Iași, concentrându-ne pe prevenirea cariilor prin strategii eficiente și accesibile tuturor pacienților noștri.

Stomatologie Iași

Igienă Orală Corectă: Fundamentul Prevenirii Cariilor

Prima și cea mai importantă strategie în prevenirea cariilor este menținerea unei igiene orale riguroase. La InSmile Iași, recomandăm periajul dentar de două ori pe zi și folosirea aței dentare pentru a elimina placa bacteriană și resturile alimentare, factori principali în formarea cariilor.

Dieta Echilibrată și Evitarea Zahărului Excesiv

Alimentația joacă un rol crucial în sănătatea orală. O dietă bogată în zahăruri și carbohidrați poate contribui la dezvoltarea cariilor. Echipa de stomatologie Iași încurajează pacienții să adopte o dietă echilibrată, cu un consum redus de alimente și băuturi zaharoase.

Fluorizarea: O Arma Eficientă împotriva Cariilor

Fluorul ajută la întărirea smalțului dentar și la prevenirea demineralizării acestuia. La InSmile Iași, recomandăm utilizarea pastei de dinți cu fluor și, dacă este necesar, tratamente de fluorizare profesională pentru un plus de protecție împotriva cariilor.

Controlul Dentar Regulat pentru Detectarea Precoce

Vizitele regulate la clinica de stomatologie din Iași sunt esențiale pentru detectarea precoce și tratarea cariilor înainte ca acestea să devină un problemă serioasă. Controlul regulat permite identificarea zonelor problematice și aplicarea tratamentelor preventive sau restaurative adecvate.

Concluzie

Prevenirea cariilor este mult mai simplă decât tratarea lor. La InSmile Iași, abordăm stomatologia cu un accent puternic pe prevenire, oferind pacienților noștri cele mai eficiente strategii și resurse pentru a menține un zâmbet sănătos și strălucitor.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent