Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Soluții complete de stomatologie generală la InSmile Iași

January 30, 20241 min read

InSmile Iași este recunoscută pentru furnizarea unor soluții complete și cuprinzătoare în domeniul stomatologiei Iași.

Echipa noastră de specialiști este dedicată oferirii unei game largi de servicii dentare, asigurându-se că fiecare pacient primește îngrijirea de care are nevoie pentru a menține un zâmbet sănătos și frumos.

stomatologie iasi
  • Gama largă de servicii stomatologice

La InSmile Iași, oferim o varietate de tratamente și servicii în domeniul stomatologiei Iași.

De la proceduri preventive, cum ar fi curățările și controalele dentare regulate, până la tratamente mai complexe, cum ar fi restaurările dentare, endodonția sau chirurgia orală, ne asigurăm că fiecare pacient primește îngrijirea adecvată.

  • Tehnologie avansată pentru tratamente eficiente

Utilizăm tehnologii dentare avansate pentru a asigura tratamente eficiente și confortabile de stomatologie Iași. Aceasta include echipamente moderne pentru diagnosticare și tratament, care ne permit să oferim pacienților îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, cu un discomfort minim.

  • Abordare personalizată a îngrijirii dentare

Înțelegem că fiecare pacient este unic, iar nevoile sale de stomatologie Iași sunt diferite. De aceea, la InSmile Iași, fiecare plan de tratament este personalizat, ținând cont de starea de sănătate orală a pacientului, istoricul medical și obiectivele estetice.

  • Educație și prevenție

Un pilon important al filosofiei noastre în stomatologie Iași este educația și prevenția. Ne străduim să educăm pacienții despre importanța igienei orale și a controalelor dentare regulate, ajutându-i să prevină problemele dentare înainte de a apărea.

La InSmile Iași, angajamentul nostru este de a oferi soluții complete și personalizate de stomatologie Iași, asigurându-ne că fiecare pacient pleacă din cabinetul nostru cu un zâmbet sănătos și strălucitor.

Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență dentară posibilă, cu rezultate care depășesc așteptările.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent