Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Stomatologia generală la InSmile Iași: Îngrijire personalizată pentru un zâmbet sănătos

January 30, 20241 min read

La InSmile Iași, ne dedicăm oferirii unei îngrijiri dentare de calitate superioară, punând accent pe abordări personalizate în stomatologie Iași.

Înțelegem că fiecare pacient are nevoi unice, iar scopul nostru este de a asigura îngrijirea personalizată care contribuie la sănătatea și frumusețea zâmbetului fiecărui pacient.

stomatologie Iasi
  • Îngrijire dentară personalizată

La InSmile Iași, fiecare pacient este tratat cu o atenție deosebită. Începem cu o evaluare amănunțită a stării de sănătate orale, urmată de discuții despre istoricul medical și obiectivele estetice.

Această abordare personalizată în stomatologie Iași ne permite să creăm planuri de tratament care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui pacient.

  • Spectru larg de servicii stomatologice

Oferim un spectru larg de servicii de stomatologie Iași, acoperind totul de la proceduri preventive, cum ar fi curățările și controalele dentare, până la tratamente mai complexe, inclusiv restaurări dentare și endodonție.

Fiecare tratament este efectuat cu cea mai mare grijă și precizie, folosind tehnologie modernă.

  • Accent pe educație și prevenție

Un aspect cheie al serviciilor noastre de stomatologie Iași este educația pacienților. Oferim sfaturi și instrucțiuni despre cele mai bune practici de igienă orală și discutăm despre importanța vizitelor regulate la dentist pentru prevenirea problemelor dentare.

  • Echipă de experți dedicați

Echipa noastră de la InSmile Iași este compusă din experți dedicați în stomatologie Iași, pasionați de oferirea celor mai bune servicii pacienților noștri. Prin abilitățile și cunoștințele noastre, ne asigurăm că fiecare vizită la dentist este cât mai confortabilă și eficientă.

Alegând InSmile Iași pentru nevoile dvs. de stomatologie Iași, vă asigurați că primiți îngrijirea dentară personalizată și de calitate pe care o meritați.

Suntem aici pentru a vă ajuta să mențineți un zâmbet sănătos și strălucitor pentru ani de zile.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent