Clinica stomatologică InSmile

Misiunea noastră este să oferim zâmbete sănătoase!

Serviciile noastre stomatologice

Gamă completă de tratamente, pentru zâmbetul tău!

Odontoterapie


Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Chirurgie Orală și Maxilo - Facială

Chirurgia orala si maxilo-faciala implică tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale, al părților moi ale feței și gâtului, al oaselor craniului, al glandelor salivare, al articulației temporo-mandibulare.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de inserarea de implanturi dentare pentru înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați.

Protetică dentară

Protetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu proteze dentare

.

Parodontologie


Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, care afectează gingiile și țesuturile care susțin dinții.

Profilaxie

Este o procedură de igienă orală și prevenție a bolilor dentare. Scopul principal al profilaxiei este de a preveni caria dentară, boala parodontală și alte probleme dentare.

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul anomaliilor dentare și ale maxilarelor, inclusiv a aliniamentului dinților și a mușcăturii.

Estetică dentară

Estetica dentara este o ramură a stomatologiei care se ocupă de îmbunătățirea aspectului dinților și a zâmbetului pacientului.

Endodonție

Procedura de endodonție implică îndepărtarea pulpei afectate, curățarea canalului radicular, umplerea canalului cu un material special și, în cele din urmă, restaurarea dintelui afectat.

CINE SUNTEM NOI?

Uită de frica la stomatolog!

Echipa InSmile este aici pentru tine!

Ne propunem să oferim pacientului atât soluţii excelente pentru problemele stomatologice, cât și o experienţă pozitivă, care să îi demonstreze că tratamentele nu sunt dureroase, nu implică restricții alimentare de lungă durată și că echipa noastră medicală este pregătită să ofere rezultate de succes.

De ce să ne alegi?

O gamă variată de servicii dentare;

Planuri de tratament personalizate;

Consultații individuale;

Tratamente sigure pentru pacienți;

Medici profesioniști.

CE OFERIM?

Misiunea noastă este sănătatea ta orală!

Cabinete moderne

La InSmile Clinic beneficiezi de rezultatele tehnologiilor de varf! Vino la clinica noastră să faci cunoștință cu stomatologia modernă.

Echipă cu experiență

Echipa noastră medicală se concentrează pe furnizarea tratamentelor, respectând normele de sănătate și siguranță în cabinet.

Servicii complete

Ne dorim ca toți pacienții noștri să se bucure de rezultate de excepție, durabile și de o experiență cât mai plăcută la cabinetul stomatologic.''Zâmbim pentru că suntem fericiți, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simțim fericiți. ''

Michael Lewis

Dantura ta te îngrijorează din ce în ce mai mult?

Nu lăsa dinții lipsă să îți fure șansa de a zâmbi larg!


Sistemul ”Fast &Fixed” constă în plasarea chirurgicală a 4 sau 6 implanturi dentare, în asociere cu sisteme speciale de conexiune, pe care, în ziua următoare se poate atașa lucrarea dentară fixă provizorie.

Te așteptăm cu drag!

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

Igiena orală

99%

Infecții gingivale

97%

Cosmetică dentară

98%

blog image

Tehnologia digitală în stomatologie: Avantajele la InSmile Iași

January 03, 20241 min read

Tehnologia digitală a revoluționat practica stomatologică, oferind beneficii semnificative atât pacienților cât și medicilor.

La InSmile integrăm aceste tehnologii avansate în serviciile noastre de stomatologie Iași, asigurând tratamente mai eficiente și confortabile pentru pacienți.

Stomatologie Iași

Diagnostice Precise cu Tehnologia Digitală

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tehnologiei digitale în stomatologie Iași este capacitatea de a oferi diagnostice mai precise. La InSmile Iași, utilizăm radiografii digitale și scanări intraorale care oferă imagini detaliate ale structurilor dentare, permițând o evaluare mai exactă și un plan de tratament bine definit.

Planificarea Tratamentului și Simulările Digitale

Tehnologia digitală permite medicilor de la InSmile Iași să planifice tratamentele într-un mod mult mai precis. Folosind software specializat, putem crea simulări și modele digitale, oferind pacienților o viziune clară asupra rezultatelor așteptate și implicându-i activ în procesul decizional.

Tehnici Avansate de Imprimare 3D și Fabricare Digitală

La InSmile Iași, adoptăm tehnici avansate de fabricare digitală, inclusiv imprimarea 3D, pentru a crea restaurări dentare personalizate, cum ar fi coroanele și punțile. Această abordare asigură o potrivire perfectă și rezultate estetice superioare, îmbunătățind în același timp eficiența tratamentului.

Tehnologia Digitală pentru Educația Pacientului

Folosirea tehnologiei digitale în stomatologia Iași se extinde și la educația pacientului. Ecrane interactive, aplicații și modele digitale ajută la explicarea condițiilor și tratamentelor, facilitând înțelegerea și confortul pacienților în legătură cu procedurile stomatologice.

Integrarea tehnologiei digitale în stomatologie Iași reprezintă un pas important în îmbunătățirea calității îngrijirilor dentare. De la diagnostice mai precise la restaurări dentare personalizate și educația pacientului, tehnologia digitală aduce beneficii semnificative, transformând experiența stomatologică într-una mai eficientă, precisă și confortabilă.

Back to Blog

Unde ne găsești

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Contactează-ne!

Program

Luni- Vineri 10:00am – 18:00pm

Sâmbătă - ÎNCHIS

Duminică– ÎNCHIS

Număr de telefon:

0745.131.600

Strada Cazărmilor, Iași, România

Adresă:
Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)

Section

Număr de telefon:
0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent