Fast and Fixed Iași

Ce este sistemul Fast and Fixed și cum poate schimba zâmbetul meu?

July 19, 20232 min read

Fast and Fixed este o soluție revoluționaă în domeniul stomatologiei, care vă poate reda zâmbetul în doar o zi.

Tehnica reprezintă o inovație de ultimă oră în implantologia orală, aducând beneficii semnificative pacienților, în special celor care se confruntă cu edentație totală sau parțială. Fast and Fixed înseamnă, pur și simplu, implanturi dentare rapide și fixe.

Fast and Fixed

În acest articol, vă vom prezenta ce este sistemul Fast and Fixed și cum poate transforma complet zâmbetul dumneavoastră.

  • Ce este sistemul Fast&Fixed?

Fast and Fixed este o metodă de implant dentar care permite inserarea unor implanturi fixe în aceeași zi în care sunt extrase dinții afectați. Aceasta înseamnă că, în doar câteva ore, puteți avea un zâmbet complet restaurat, cu toate beneficiile estetice și funcționale asociate. Procesul folosește implanturi de titan, un material extrem de rezistent și biocompatibil, care se integrează natural în osul maxilar.

  • Cum funcționează sistemul Fast&Fixed?

Procedura Fast and Fixed începe cu o evaluare detaliată a stării dumneavoastră orale de către echipa de specialiști. După planificarea tratamentului, extracția dinților afectați și inserarea implanturilor se face în aceeași zi. În doar câteva ore, veți avea un zâmbet nou, functional și estetic, fără a fi necesar să așteptați luni de zile, așa cum se întâmplă în cazul procedurilor tradiționale de implantologie.

  • Cum poate Fast&Fixed să-mi schimbe zâmbetul?

Sistemul Fast and Fixed poate avea un impact uriaș asupra calității vieții dumneavoastră. Dacă vă confruntați cu pierderea dinților sau cu dinți care necesită extracție, această metodă vă poate reda încrederea în zâmbetul dumneavoastră. Datorită procedurii rapide și minime invazive, Fast and Fixed poate transforma radical zâmbetul și stilul de viață al pacienților.

La InSmile, oferim procedura Fast and Fixed în Iași, asigurându-ne că beneficiem de cele mai recente tehnologii și tehnicile de vârf. Experiența și dedicarea noastră ne permit să transformăm zâmbete și vieți într-o manieră confortabilă și eficientă.

Dacă sunteți interesat de a afla mai multe despre Fast and Fixed în Iași la InSmile, vă invităm să ne contactați pentru o consultație. Suntem gata să vă ajutăm să redescoperiți bucuria unui zâmbet sănătos și strălucitor.


Back to Blog

Adresă:

Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)


Număr de telefon:

0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent