blog image

Cum se desfășoară procedura Fast and Fixed la Clinica InSmile?

July 20, 20232 min read

Fast and Fixed este o metodă revoluționară de restaurare a dinților pierduți, care a aschimbat viețile multor persoane.

Această tehnică permite pacienților să obțină un zâmbet complet restaurat în doar o singură zi. În acest articol, vă vom ghida prin procesul Fast and Fixed, așa cum se desfășoară la Clinica InSmile din Iași.

Fast and Fixed
  • Consultația Inițială

 Primul pas în procesul Fast and Fixed la InSmile în Iași este o consultație inițială. În timpul acestei întâlniri, medicul dentist vă va examina dinții, va realiza radiografii și va discuta despre istoricul dumneavoastră medical și stomatologic. Această consultare este esențială pentru a evalua dacă sunteți un candidat potrivit pentru procedura Fast and Fixed.

  • Planificarea Tratamentului

După consultația inițială, echipa noastră de specialiști va elabora un plan de tratament personalizat. Acesta poate include extracții, dacă este necesar, și va specifica exact unde și când vor fi inserate implanturile.

  • Ziua Intervenției

În ziua intervenției, medicul dentist va efectua toate procedurile necesare, inclusiv extracțiile și inserarea implanturilor. Procesul este minim invaziv, cu un disconfort minim, și este realizat sub anestezie locală sau sedare, pentru a vă asigura că sunteți cât mai confortabil posibil.

  • Reabilitarea Protetică

Imediat după inserarea implanturilor, veți primi o reabilitare protetică temporară, care vă va permite să mâncați și să zâmbiți normal. Aceasta va fi înlocuită cu o reabilitare definitivă după vindecarea completă a țesuturilor.

  • Perioada de Vindecare

Perioada de vindecare variază de la persoană la persoană, dar în general, majoritatea pacienților se simt confortabil după câteva zile și se pot întoarce la activitățile lor normale.

Fast and Fixed la InSmile în Iași este realizat de o echipă de experți care vă asigură că veți avea cea mai bună îngrijire posibilă. Vă oferim un mediu confortabil și o atenție personalizată pentru a vă asigura că veți avea o experiență pozitivă de la început până la sfârșit.

Pentru a afla mai multe despre cum se desfășoară procedura Fast and Fixed la InSmile în Iași, vă rugăm să ne contactați pentru a programa o consultație. Suntem aici pentru a vă ajuta să redobândiți încrederea în zâmbetul dumneavoastră.

Back to Blog

Adresă:

Str. Cazărmilor nr.19, Iași, jud Iași (în spatele Pieței Păcurari)


Număr de telefon:

0745.131.600

©2023 Copyright. Made with love by MarketDent